Violas hälsoresa

Underneath my skin there’s an eagle

Kategori: Gamla inlägg

Hela dagen har jag spenderat med olika kompisar. Bra dag. Imorgon hoppas jag att jag drar till stan, får se om jag orkar fråga någon. På fredag bär det av till Småland med Emma och hennes familj, ska bli så skönt att komma härifrån och bara umgås med min kära vän!

Dancing in the moonlight

Kategori: Gamla inlägg

Ska hoppa in i duschen och fräscha upp mig innan min käre vän Emma kommer hit och fixar sig med mig inför kvällens nöjen. Sätter på mig nya linnet, ett par svart leggings och en kofta så är jag fit for fight! Beställde även mobilen idag, så hoppas på att jag får den under veckan. Glad tjej!

Ready to go

Kategori: Gamla inlägg

Kommer aldrig mer ha en Samsungmobil! Den jag har nu, Samsung Galaxy Spica, är bara skit. Den är dryg, stänger av sig när jag får sms, lägger på när jag pratar med folk i telefon och programmen svarar inte. Fast den är ju skitbra annars, ska ha kvar den och lyssna på musik i den.
Ska köpa mig en ny telefon under mellandagsrean hade jag tänkt. Den här skönheten ska bli min! Har gått och tittat på den i affären ett x antal gånger och den är så stor och fin.